Η Ελένη Φουρέιρα τέλη Φεβρουαρίου ετοιμάζεται με το καλό να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης, παρότι οι φήμες είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι, ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου μέσα από τον λογαριασμό της Ελένης Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει τότε δυο ξεχωριστές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της κι έτσι αποκάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά. Χθες, μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη”, μάθαμε το φύλο του μωρού που θα είναι αγόρι, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας.

Η Ελένη Φουρέιρα, το πρωί της Τετάρτης 18/1 θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα χιουμοριστικό βίντεο μέσα από το οποίο μας δείχνει τη διάθεσή της αλλά και τα συμπτώματα που έχει κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου της εγκυμοσύνης.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μάλιστα, συνόδευσε το βίντεο γράφοντας: «Αυτή είναι η πραγματικότητα των τελευταίων τριών μηνών».

Στο βίντεο περιγράφεται με διάφορες εικόνες, πώς είναι η όρεξή της, οι ορμόνες της, η διάθεσή της καθώς και ο τρόπος που πλέον περπατάει…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook