«Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος», εκεί ξέσπασα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον θερμό αποχαιρετισμό τους λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Κανονικά δεν επιτρέπεται να σε χαιρετήσει παίκτης της άλλης ομάδας. Δεν γινόταν να μην χαιρετηθούμε. Μου είπε να μην κλαίω. Όταν άκουσα ότι αποχωρώ δεν έκλαψα, με χαιρέτησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, δεν έκλαιγα καθόλου. Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος, εκεί ξέσπασα. Είναι δύσκολο γιατί πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο. Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά και θα αργήσει να γυρίσει πίσω. Εύχομαι να έρθει με την κούπα» είπε συγκινημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητές του, στη δύναμή του οπότε θεωρώ ότι έχει ένα πολύ μεγάλο πακέτο… Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά αγωνιστικά, αλλά θα ανέβει, είμαι σίγουρη. Όταν βγήκα υποψήφια, μου είπε να μην φοβάμαι και όλα καλά θα πάνε» πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν με ενοχλεί να με πει κάποιος πιο αδύναμη, ξέρω πώς το είπε ο Κωνσταντίνος. Απλά άργησα να βρω τα πατήματά μου. Ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν πίσω στην Ελλάδα, ίσως γιατί εγώ ήλπιζα κι ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο για να έχω κάποιον να με παρηγορεί, να με εμψυχώνει ώστε να μπορώ να του μιλάω με τα μάτια. Ίσως αυτό μου πήρε χρόνο μέχρι να έρθω κοντά με κάποια άλλα άτομα.

Δεν τα έβαψα μαύρα που δεν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο, αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα» δήλωσε σε άλλο σημείο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους, μετά από όλα όσα έχουν γραφτεί, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου. Με όλο τον σεβασμό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook