Σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη συνοδό του «έπιασε» η κάμερα τον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ερωτευμένος, όπως μαρτυρούν τα νέα στιγμιότυπα από βραδινή του έξοδο στα μπουζούκια.

Όπως φαίνεται σε απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή «Open Weekend», ο Ντάνος Αγγελόπουλος συνοδευόταν από μία μελαχρινή κοπέλα.

O νικητής του Survivor 2017 βρίσκεται σε σχέση από το καλοκαίρι με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης Δήμητρα Βαμβακούση αλλά μέχρι τώρα δεν είχε βγεί προς τα έξω κάποια κοινή εμφάνιση τους, καθώς κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα δημοσιότητας.

Οι δυο τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο ήταν αρκετά διακριτικοί κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, όμως δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ-α-τετ.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ο ίδιος είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση
Η 27χρονη αθλήτρια, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Δουλεύει ως γυμνάστρια και το προφίλ της στο Instagram μετρά σχεδόν 100 χιλιάδες followers.

H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook