Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν έχουμε περάσει σοβαρή κρίση με τον Θέμη Σοφό – H πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν…» (video)
Ο πιο ωραίος τίτλος τιμής για μένα είναι να πούν ότι είμαι καλό παιδί , είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στη Μία» και τη Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ.
Η οικοδέσποινα του Happy Day αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, τα μηνύματα που δέχεται στα social media, ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της.
«Για εμένα ο πιο ωραίος τίτλος τιμής είναι να πουν ότι “Η Σταματίνα είναι καλό παιδί”. Το Happy Day από την πρώτη σεζόν μέχρι και σήμερα τερματίζει πρώτο στο δυναμικό κοινό. Αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Θέλει ψυχραιμία όμως… Θέλει τσαχπινιά η ψυχαγωγία. Μπορεί να έχω γίνει 40 χρονών αλλά νιώθω 20. Όταν με βλέπουν έξω μου λένε ότι είμαι σαν κοριτσάκι» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν όταν ο τότε πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς είχε βγει στον αέρα της εκπομπής. Ήρθε σε μια ευθεία κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Εκείνη την ώρα έπρεπε να σκεφτώ και το ότι είμαι εργαζόμενη του Alpha αλλά και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον συνεργάτη μου. Έπρεπε να βρω την ισορροπία και να μη προσβάλλω τον εργοδότη μου, δεν το θυμάμαι σαν μια εύκολη τηλεοπτική στιγμή» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.
«Διαβάζω τα σχόλια στα social media και απαντάω. Είχα απαντήσει σε ένα σχόλιο για την κοντή φούστα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Όσον αφορά στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη.
Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις».
Ολες οι Ειδήσεις
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
- «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1: Μη χάσετε το συγκλονιστικό τέλος της αγαπημένης σειράς – Από Δευτέρα 15 έως και Τετάρτη 17.06.2026
- «Μπλε ώρες»: Το 4ο teaser με Β. Παναγοπούλου, Ε. Πιερίδου – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook