Και το μυστήριο συνεχίζεται για το αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ή όχι σε σχέση με τον Κωνσταντίνιο Βασάλο.

«Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου… Με όλον τον σεβασμό, δεν θέλω να πω κάτι. Στεναχωριέμαι που θα αργήσει να γυρίσει σπίτι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν ρωτήθηκε αν τελικά έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας συνάντησαν την Ευδυδίκη Βαλαβάνη, γύρισε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για μια σύντομη συνέντευξη.

«Έχει κλείσει το στομάχι μου και δεν έχω φάει τίποτα. Με το που πήρα το κινητό μου κάλεσα την αδερφή μου. Και μένα με σόκαρε που αποχώρησα δεν στο κρύβω. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τους followers, δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν ήταν η ώρα μου να φύγω. Άργησα πολύ να προσαρμοστώ, δεν ένιωθα ότι ήμουν στο Survivor» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός. Όταν βγήκα υποψήφια μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι όλα θα πάνε καλά. Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Όλα έχουν τον σκοπό τους. Πιστεύω στον Κωνσταντίνο, μακάρι να κερδίσει, θα τον στηρίζω» σχολίασε επίσης.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες» απάντησε για τον Τριαντάφυλλο.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου… Με όλον τον σεβασμό, δεν θέλω να πω κάτι. Στεναχωριέμαι που θα αργήσει να γυρίσει σπίτι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook