Ιωάννα Τούνη: Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ…(Video)

Η Ιωάννα Τούνη μετά τη γέννα της στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθαν και μένουν στην Αθήνα .
Όμως η μετακόμιση αυτή έχει δυσκολόψει την Ιωάννα Τούνη.
Και ο λόγος είναι ότι το σπίτι της Αθήνας δεν τη βολεύει για να κάνει τη δουλειά της ως σωστή influencer.
Όπως λέει σε story που ανέβασε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, είχε διαμορφώσει μια γωνιά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει σωστά τα stories της. Εκεί υπήρχε ένας καθρέφτης και τα σωστά φώτα για τα βίντεο και τις φωτογραφίες της.
Όμως πια, στο συγκεκριμένο δωμάτιο, έχει μπει η κούνια του μωρού και τα πράγματά του, με αποτέλεσμα να μην έχει τον χώρο που χρειάζεται.
«Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο» γράφει με χιούμορ η Ιωάννα Τούνη.
To βίντεο με το «ταξίδι» της εγκυμοσύνης
Προ ημερών η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα ξεχωριστό βίντεο. Σε αυτό μας δείχνει πώς μεγάλωνε σταδιακά η κοιλίτσα της από την αρχή της εγκυμοσύνης έως και το τέλος. Με αποκορύφωμα φυσικά η γέννηση του μωρού.
«Το πιο γλυκό #pregnancy journey», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και οι ευχές των followers της έπεσαν βροχή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πατέρας υποσμηναγού Τουρούτσικα: “Δεν τον ενδιέφερε αν θα σκοτωνόταν πάνω στο αεροπλάνο για την Πατρίδα” (video)
- Συνελήφθη γυναίκα στην Αμαλιάδα για παράνομο διαδικτυακό τζόγο
- ΠΟΣΠΕΡΤ: Συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου
- Αποκλειστικό: Έρχεται ρύθμιση στις επικουρικές – 100 ευρώ ανά μήνα καθυστέρησης
- Νέα μέτρα: Έτοιμο με 900.000.000 ευρώ το προεκλογικό πακέτο
- Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα εξοπλίζεται και ετοιμάζεται για πόλεμο»
- «Έλεος!»: Με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη – Καλεσμένη απόψε η Έλενα Χριστοπούλου
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η δίκης της – Πρώτος μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook