Λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, η Ιωάννα Τούνη λέγεται ότι δέχθηκε πρόταση για να παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό σόου που παρόμοιο δεν έχει προβληθεί ξανά στην Ελλάδα

Όπως αποκάλυψε η Μαρίνα Χαραλάμπους στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, «Έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο concept που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη.

Το concept αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο concept που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ενώ οι συνεργάτες της Μαρίας Μπακοδήμου πρόσθεσαν πως πρόκειται για μια σειρά εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν influencers που πάνε να αλλάξουν κάτι, ένα μαγαζί, μια επιχείρηση.

Αν και η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή στα social media, δεν έχει αναφέρει ακόμη τίποτα στο διαδικτυακό κοiνό της για τη συγκεκριμένη πρόταση που έχει δεχτεί και πως την αντιμετωπίζει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook