Ένα από τα θύματα του 50χρονου λογιστή – ασφαλιστή ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, είναι και η Βίκυ Κάβουρα.

«Τον κάλεσα για να τον πληρώσω, ήταν σε κατάσταση άθλια, τρόμαξα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως έγινε όλο αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίκυ Κάβουρα για τον λογιστή, από το Μοσχάτο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κάτι που όμως δεν πρόλαβε να κάνει. Ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε νεκρός αφού κρεμάστηκε στο διαμέρισμά του και για τον θάνατό του κατηγορείται μία 47χρονη γυναίκα η ιοποία και έχει προφυλακιστεί.

Όπως τόνισε η Βίκυ Κάβουρα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, εντελώς ξαφνικά έχασε το αυτοκίνητό της, όταν αστυνομικοί τη σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και της το πήραν: «Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, ώστε να πληρώνουμε κάθε μήνα, κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί. Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, τρόμαξα, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook