Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ιλένια Ουίλιαμς διατηρούν χρόνια φιλική σχέση αλλά οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν να είναι τελευταία και ζευγάρι…

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor All Star σχολιάστηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Γεια σου, όταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε ότι ο γνωστός σε όλους μας Μισθοφόρος, είναι σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι. Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε στο Survivor», είπε ο δημοσιογράφος με τη Νάνσυ Παραδεισανού να προσθέτει: «Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη (σ.σ. Ουγγαρέζο) δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Δε θέλει να δώσει έκταση στη σόουμπιζ για την προσωπική της ζωή».

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως οι δυο τους διατηρούσαν μια φιλική σχέση. Γνωρίζονται χρόνια όπως μαρτυρούν αρκετά στιγμιότυπα από φωτογραφικά πρακτορεία.

O Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της Ιλένια όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μάλιστα, έδωσε το «παρών» στην κηδεία του που έγινε στις 23 Αυγούστου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook