Άσπα: «Μακάρι να μην έχανα ποτέ τον Mad Clip και ας μην γινόμουν τραγουδίστρια»
Για το πώς ξεκίνησε το τραγούδι μίλησε η αδελφή του Mad Clip , Άσπα απαντώντας και στα σχόλια ότι εκμεταλλεύτηκε το όνομα του για να αποκτήσει δημοσφιλία.
Η Άσπα μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα και αναφέρθηκε στο ρόλο που έπαιξε ο αδελφός της στην απόφαση της να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι.
Έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο το γεγονός πως ο αδελφός σου ήταν τραγουδιστής;
Πριν από δύο χρόνια περίπου δημιουργήσαμε με τον αδελφό μου το τραγούδι Oh no. Δυστυχώς μετά μας πρόλαβε η ζωή και τον έχασα. Ο Mike Σταθάκης που έχει την εταιρεία Golden Records, η οποία ανήκει στη Minos EMI, ήταν πολύ καλός φίλος του αδελφού μου, είχε ακούσει το τραγούδι και εκείνος με βοήθησε να ξεκινήσω. Όταν έχασα τον αδελφό μου, πήγαινα στο στούντιο, έκανα διάφορα τραγούδια demo και αυτό ήταν και σαν ψυχοθεραπεία για μένα για τον πόνο που ένιωθα. Με βοηθούσε να ξεχνιέμαι. Έτσι κάπως δημιουργήθηκε το Στάχτη, το πρώτο μου τραγούδι.
Ο Mad Clip πίστευε στο ταλέντο σου;
Ο αδελφός μου πίστευε πολύ σε μένα. Το πλάνο που είχαμε ήταν να με βοηθήσει και να δημιουργήσουμε και κομμάτια μαζί. «Πάμε να τους τα πάρουμε όλα» μου έλεγε. Αλλά θα σου πω κάτι, μακάρι να μην τον έχανα ποτέ, και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια.
Υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως λόγω του αδελφού σου έγινες αυτό που είσαι;
Δεν θεωρώ παράλογο να το σκεφτεί κάποιος, εγώ όμως γνωρίζω πως δεν είναι έτσι. Δεν συμφωνώ καθόλου βέβαια, δεν προσπάθησα ποτέ να εκμεταλλευτώ καμία κατάσταση, πόσο μάλλον οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αδελφό μου. Το γνώριζα πως θα δεχόμουν κριτική για αυτό. Τα έχω πολύ καλά με τη συνείδησή μου. Με ενοχλούν αυτά τα σχόλια, δεν θα σ’ το κρύψω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι. Αισθάνομαι ώρες ώρες αδικία γιατί προσπαθώ πολύ αλλά η πορεία μου θα δείξει αν είχαν αυτοί δίκιο ή εγώ.
Τι κρατάς από εκείνον;
Είμαι πολύ περήφανη για το έργο που άφησε. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που απαλύνει λίγο τον πόνο που αισθάνομαι. Δεν είναι εύκολο να βρίσκομαι σε ένα μαγαζί και να ακούω τα τραγούδια του. Είναι πολύ νωπό ακόμα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απώλεια, δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους όταν χάνουν έναν δικό τους άνθρωπο, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια στιγμή. Όλες έχουν μια πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μου. Για τον κόσμο ήταν ο Mad Clip, για εμένα ήταν ο αδελφός μου.
Γιατί δεν μιλάς ποτέ για την προσωπική σου ζωή;
Θέλω αυτό το κομμάτι της ζωής μου να είναι εντελώς προσωπικό. Στην πορεία ίσως να μην μπορώ να το αποφύγω. Την περίοδο αυτή είμαι καλά, αλλά έχω διοχετεύσει όλη μου την ενέργεια στα επαγγελματικά μου. Έχω βάλει στόχο να πετύχω στο τραγούδι.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 68 νεκροί και 80 τραυματίες σε σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας στο Τολέδο – Συγκλονιστικά βίντεο και μαρτυρίες
- ΕΜΥ- Νέο έκτακτο καιρού : Red code σε τέσσερις περιοχές με καταιγίδες και χαλάζι – Πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σκιάθο, φούσκωσαν ρέματα στη Μαγνησία – Μήνυμα του 112 και διακοπή κυκλοφορίας (βίντεο)
- 28η Οκτωβρίου -Το μήνυμα το πιλότου του F-16: Μία λέξη αλλάζει την ιστορία, για τους Έλληνες αυτή είναι το «Όχι» (βίντεο)
- Τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 39 νεκροί σε σύγκρουση δύο τρένων στο Τολέδο και πολλοί τραυματίες- Φόβοι ότι οι νεκροί θα αυξηθούν δραματικά
- Θεσσαλονίκη -28η Οκτωβρίου: Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση – «Η ελευθερία δεν χαρίζεται, χρόνια πολλά Ελλάδα», το μήνυμα του πιλότου Zeus
- Εκλογές στο Ισραήλ: Οριακό προβάδισμα Νετανιάχου έναντι του Άιζενκοτ αλλά χωρίς αυτοδυναμία – Ρυθμιστές τα αραβικά κόμματα
- Παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν , που απαγορεύεται η στάθμευση , πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Και οι κρίσιμες ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook