Την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, από το Survivor All Star σχολίασε o Αλέξης Παππάς.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκανε ο Αλέξης Παππάς και ξεκαθάρισε ότι : «Το ποστ που ανέβασα για τον Νίκο Μπάρτζη δεν ήταν αιχμηρό, ήταν η άποψή μου» και συνέχισε λέγοντας «ήθελα να θυμίσω στον κόσμο ότι ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής είχαν κλέψει στο δικό μας Survivor».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

«Ήταν λίγο αλαζονική η συμπεριφορά του Νίκου (Mπάρτζη) να σηκωθεί και να φύγει από το Συμβούλιο, να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι παίκτες μαζί.

Μου φάνηκε πολύ υπερβολικό όλο αυτό. Θυμάμαι μάλιστα ότι τα παιδιά αυτά πετούσαν βολές ότι δεν ήμουν ηθικά σωστός, ότι είχα τραμπουκήσει τον σεκιουριτά χωρίς να υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Πώς σχολιάζει το περιστατικό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το κινητό, που στάθηκε η αφορμή για να αποβληθεί από το Survivor μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα;

«Εμείς το μόνο που είδαμε είναι την Ασημίνα να ωρύεται ότι δεν το έκανε. Μέχρι εκεί. Μπορεί και να ‘χει κι άλλος παίκτης κινητό μέσα στο παιχνίδι. Θα το δούμε» απαντά ο Αλέξης Παππάς.
Τέλος, ο Αλέξης Παππάς τονίζει ότι δεν είναι σε θέση να ξέρει εάν το ειδύλλιο ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο ήταν πραγματικό ή κατασκεύασμα, ενώ αποκαλύπτει πως βρέθηκε σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όμως δεν ευοδώθηκε η συνεργασία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook