Η Eλένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Το μεσημέρι η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία.
Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον αγαπημένο της να ήταν μέσα στον τοκετό και την Ελένη Φουρέιρα να γεννά φυσιολογικά και όχι με καισαρική.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή και η Soula Glamorous μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, στέλνοντας τις ευχές της στο ζευγάρι.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Τα νέα της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα στις 13 Νοεμβρίου με φωτογραφίες όπου φαινόταν η κοιλιά της. Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία, σύντροφό της και πατέρα του μωρού, ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Λίγο καιρό πριν γεννήσει, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Vogue Greece»για την προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι να μείνει έγκυος και τις αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται», δήλωσε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια προσπαθούσε για ενάμιση χρόνο να αποκτήσει παιδί. «Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά, το μωρό ήρθε, φυσικά», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

Αναφορικά με τον Αλμπέρτο Μποτία, δήλωσε πως είναι πολύ υποστηρικτικός σαν σύντροφος και πιστεύει ότι η πατρότητα θα του ταιριάξει απόλυτα.

«Ο πρώτος άνθρωπος που μοιράστηκα το νέο για την εγκυμοσύνη ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες», δήλωσε για τον σύντροφό της.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της. Όπως αποκάλυψε, έπαθε αποκόλληση στις πρώτες εβδομάδες της κύησης.

«Μπορώ να πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα. Σις πρώτες εβδομάδες της κύησης, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ», θυμάται η Ελένη Φουρέιρα.

«Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μη ξέρουν το όνομά μου», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook