Η Ελένη Φουρέϊρα και ο Αλμπέρτο Μποτία απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και βέβαια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη Φουρέϊρα γέννησε φυσιολογικά χτές το μεσημέρι ένα υγιέστατο αγοράκι και στον τοκετό ήταν μέσα και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 παρουσίασε αποκλειστικά δύο στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον Αλμπέρτο Μποτία, στο καφέ του μαιευτηρίου.

Δίπλα στον ποδοσφαιριστή, πιθανόν βρίσκεται η μία από τις δύο αδελφές της Ελένης Φουρέιρα.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα.
«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα στο Happy Day.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook