«Έχω βρεί τον μπελά μου με σένα» , είπε η Κατερίνα Καινούργιου μόλις αντίκρυσε στο πλατό τον τενόρο Βασίλη Κούρτη.

Όπως φάνηκε η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να ξαφνιάζεται με την εμφάνιση στο πλατό του Βασίλη Κούρτη. Εκεί που μιλούσε στην εκπομπή , ξαφνικά η μουσική ανέβηκε και από την πόρτα εμφανίστηκε… ο τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια σε σύνδεση που είχε είχε εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της, για τον νεαρό καλλιτέχνη. Όταν τον είδε στην κάμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε και άρχισε να τον ρωτά διάφορα πράγματα προκειμένου να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Στο τέλος, με χιούμορ προθυμοποιήθηκε να του δώσει και τον αριθμό του τηλέφωνό της.

Εκείνος με τη σειρά του ήρθε σήμερα, για να τη συναντήσει για πρώτη φορά και η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα! Βγαίνεις εσύ στην εκπομπή και λέω “τι ωραίο παιδί” γιατί δεν σε είχα προσέξει και χάρηκα στη συνέχεια. Όταν από πάνω μου έλεγαν πως είσαι και τενόρος με μια πολύ σπουδαία πορεία, είπα μπράβο και έκανα λίγη πλάκα. Θέλω να σου πω ότι μετά δέχθηκα άπειρα μίσους από γυναίκες κυρίως που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ και έλεγα ότι εδώ ο κόσμος πεθαίνει και μπαίνουν για να βρίσουν. “Μιλφάρα”, “λυσάρα”, “πως την έπεσες έτσι”, “σεξουαλική παρενόχληση στο παιδί”… Δηλαδη έφτασαν στο σημείο, όταν λέω σε ένα παιδί “τι ωραίο αγόρι που είσαι” που το έχω πει άπειρες φορές και σε κορίτσια στον αέρα της εκπομπής, να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook