Όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της, την προσωπική της ζωή και τα σχόλια που ακούγονται για τον Διονύση Σχοινά, ακόμη και τρείς δεκαετίες μετά τον χωρισμό τους

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Night out» του MEGA.

Η Έλλη Κοκκίνου παραδέχθηκε: «Μου έχει τύχει να έχω κακό ερωτικό σύντροφο, μη σου τύχει»

Και πρόσθεσε: «Μήνυμα- σεντόνι, μετά από χωρισμό έχω στείλει και ξημέρωμα και νύχτα και ημέρα. Έχω παρακολουθήσει σύντροφο μου, πούλαγε παραμύθι. Έχω ψάξει κιόλας και βρήκα».

«Είναι δύσκολο να χωρίσεις και να είναι η μεταφορική από κάτω και στη σειρά τα κανάλια», είπε η ερμηνεύτρια.
«Όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς ήμουν 7 ετών και αυτή η ηλικία είναι πολύ πιο δύσκολη. Όταν χώρισα εγώ με τον πρώην σύζυγό μου, ο Αλέξανδρος ήταν 2 ετών. Δεν είχε πολλές αναμνήσεις κοινής ζωής και ήταν πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο για να προλάβω ερωτήσεις που θα μου γινόντουσαν στο μέλλον ώστε να είναι σωστές, είπε η Έλλη Κοκκίνου

Πώς θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο, γιατί εμείς φύγαμε και πήγαμε σε άλλο σπίτι. Η ψυχολόγος μου εξήγησε κάθε βήμα ξεχωριστά. Οι ερωτήσεις ήταν μεγαλώνοντας και ήταν του τύπου ¨θα ήθελα να με ρωτήσετε πριν χωρίσετε με τον μπαμπά¨. Βέβαια εγώ το είχα προλάβει γιατί η ψυχολόγος μου είχε πει ότι πάντα γίνεται αυτή η ερώτηση και έτσι είχα προετοιμαστεί».

Ενώ για την τωρινή προσωπικής της κατάσταση σημείωσε: «Δεν είναι επιλογή μου να είμαι ελεύθερη. Με φλερτάρουν περισσότερο μικρότεροι άνδρες».

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να τα παρατήσω. Είχα πάρει 22 κιλά λόγω θυροειδή και δεν έβρισκα δουλειά. Δεν έχω πάρει ποτέ θέση για τον Διονύση Σχοινά και δεν με νοιάζει», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook