Η πετυχημένη σειρά Ντόλτσε Βίτα επέστρεψε με νέα εικόνα στο πρόγραμμα του Mega, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου.

Η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» επιστρέφει στις οθόνες μας με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Το ραντεβού με τους αγαπημένους μας ήρωες θα είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στο MEGA.

Η θρυλική ελληνική comedy των 90s με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη ξεκίνησε να προβάλλεται από την αρχή σε επανάληψη, με τους χρήστες στο twitter να σχολιάζουν τις ατάκες που μέχρι και σήμερα αναπαράγονται μέσα από τα social media.

Ένας έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας έσκασε σαν βόμβα στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στην ελληνική τηλεόραση. Στο Ντόλτσε Βίτα παρακολουθούμε το love story που γεννήθηκε στην Περούτζα της Ιταλίας μεταξύ του φοιτητή Αντώνη Καλούδη και της εργοστασιάρχη Χριστίνας Μαρκάτου. Όταν η Χριστίνα, μια συντηρητική χήρα ερωτεύεται τον Αντώνη που κατά σύμπτωση είναι σύντροφος της κόρης της και ζεν πρεμιε την εποχή εκείνη. Τα περιστατικά που θα ακολουθήσουν έγιναν viral, όπως και ο έρωτάς τους.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα, αφού βρισκόταν ανάμεσα στους ταξιδιώτες που αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους, εξαιτίας της κακοκαιρίας.


Όπως θα δείτε ο δημοσιογράφος του ANT1, σε αρκετά νεαρή ηλικία, με σπορ look είχε εμφανιστεί στην είσοδο του ξενοδοχείου, περνώντας μπροστά από την Χριστίνα Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook