Ατύχημα στην πίστα είχε ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να μην τον έχει αφήσει στιγμή από την φροντίδα της.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος που είχε ο Χρήστος Δάντης σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο γνωστός τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στην πίστα, η οποία ήταν γεμάτη από λουλούδια, κάνει δύο – τρία βήματα και ξαφνικά πέφτει στο κενό μπροστά από τα πρώτα τραπέζια.

«Βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο» έγραψε η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Instagram, ενημερώνοντας ότι ο τραγουδιστής χτύπησε στα πλευρά του

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι του Χρήστου Δάντη. «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου», έγραψε.
Η πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε, λίγες ώρες μετά και σε μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του.

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγραψε: «Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου».

«Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμήσω, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και τη συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», συμπλήρωσε, κάτω από μια κοινή της φωτογραφία με τον τραγουδιστή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook