Ξέσπασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τα αρνητικά σχόλια που κυκλοφόρησαν με αφορμή τα τρυφερά στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τον εναγκαλισμό και το φιλί που αντάλλαξαν πάνω στην πίστα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για το θέμα με τα τρυφερά στιγμιότυπα της Δέσποινας βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η απάντησή του ήταν η εξής:

«Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε και για τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών και είπε: «Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Νομίζω ότι θα δικαιωθεί το θέμα μας και από το κράτος, αλλά και από τους ανθρώπους. Στη συνείδηση του κόσμου εμείς είμαστε αγαπητά πρόσωπα οι περισσότεροι και νομίζω ότι είμαστε οι πιο αδικημένοι σε όλους τους κλάδους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook