Στα άκρα η αντιδικία της πλευράς της Σούπερ Κικής και των φιλενάδων της με τον 37χρονο που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβο που έστειλαν εκείνες.

Ο δικηγόρος της Σούπερ Κικής, Νίκος Αλετράς, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την υπόθεση που οδήγησε στην σύλληψη και κράτηση της influencer.

Η Σούπερ Κική οδηγήθηκε την Πέμπτη στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση επικίνδυνης, σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής απειλής.

Αφού ολοκληρώθηκε η απολογία της Super Κικής (Κυριακή Λιτσάκη) και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μην πλησιάζει τον 37χρονο που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντός της.

Ο δικηγόρος της Σούπερ Κικής, Νίκος Αλετράς μίλησε για την υπόθεση που φέρεται να εμπλέκεται η γνωστή influencer.

«Είναι εξωπραγματικά αυτά που ακούμε. Συμμετέχω και θέλω να συμμετέχω και θέλω να δώσω ουσιαστικές πληροφορίες, κουτσομπολιά και ιστορίες που δεν προκύπτουν από πουθενά, δεν με αφορούν. Είναι πολυφωνική η δημοκρατία, αλλά κάπου, να λέμε αυτά που έγιναν όχι αυτά που φανταζόμαστε, επειδή έχουμε μπροστά μας 3-4 δικαστήρια κατηγορούμενοι. Αναφέρομαι στον εντολέα του κ. Θεοδωρόπουλου, τον 37χρονο. Επειδή σέβομαι τον κ. Θεοδωρόπουλο ας πάμε στα δεδομένα.

Για το εάν γνώριζε η Super Κική τον άνθρωπο που ξυλοκόπησε τον 37χρονο, από πριν ο κ. Αλετράς απάντησε πως, «επειδή παρακολουθώ χρόνια τις δημοσιογραφικές πληροφορίες και γνωρίζω καλά εάν κάτι είναι φήμη ή όχι, σας λέω ότι αυτό το πράγμα είναι φήμη και μόνο. Δεν είναι φήμη μόνο, είναι «κακόπιστη» κουβέντα αυτό. Το θέμα της δικογραφίας είναι η ενδοοικογενειακή βλάβη και οι σωματικές βλάβες και απειλές, και το παρελθόν που υπάρχει μεταξύ των δυο ανθρώπων από τους 4. Είναι μία δικογραφία 4 ατόμων οι οποίοι είναι συγκατηγορούμενοι με διαφορετικές κατηγορίες. Ο εντολέας του κ. Θεοδωρόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχει διαπροσωπική σχέση με την κουμπάρα της κ. Λιτσάκη (σ.σ. της Super Κικής), και συνεταίρων της. δεν θα απαντήσω περί ανεπάγγελτων που ειπώθηκαν προηγουμένως».

«Αυτό που συμβαίνει είναι η κ. Λιτσάκη, καλεί την αστυνομία κατόπιν απειλών που έχουν προηγηθεί και ουσιαστικά παραβίαση δικαστικών αποφάσεων και περιορισμών που έχει ο 37χρονος εντολέας του κ. Θεοδωρόπουλου.

Συμβαίνει την Δευτέρα το πρωί συμβαίνει για ακόμη μία φορά ένα περιστατικό με τον 37χρονο που κυνηγάει για πολλοστή φορά την πρώην σύντροφό του. Η πρώην σύντροφος του 37χρονου συγκατοικεί με την κ. Λιτσάκη. Η κουμπάρα της κ. Λιτσάκη πήγε μαζί με το 12χρονο παιδί της στο σπίτι του 37χρονου να πάρει τα πράγματα της και να κάνει μετακόμιση», επεσήμανε ο κ. Αλετράς.

«Όταν ο 37χρονος το έμαθε, πήγε στο σπίτι της Super Κικής, κα ενώ είχε περιορισμούς για απαγόρευση προσέγγισης, από άλλο δικαστήριο έβριζε και απειλούσε την κουμπάρα της κ. Λιτσάκη. Και το κοριτσάκι, η 12χρονη κόρη της κουμπάρας, πήρε την Super Κική τηλέφωνο για να της ζητήσει βοήθεια. Εννοείται υπήρχε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, 3 δικόγραφα», συμπλήρωσε.

«Στον μήνα Μάρτιο που έρχεται έχει δυο δικαστήρια ο 37χρονος για ενδοοικογενειακή βία. Στην κ. Λιτσάκη έχουν θέσει έναν περιοριστικό όρο που είναι η εμφάνιση στο τμήμα στις αρχές του μήνα, ο όρος να μην προσεγγίζονται μεταξύ τους. Η Super Κική και η άλλη κοπέλα δεν γνωρίζουν τον άνθρωπο που ξυλοκόπησε τον 37χρονο», κατέληξε ο δικηγόρος της Super Κικής.

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επιμένει ότι η Σούπερ Κική και οι φίλες της έβαλαν μπράβο να δείρει τον 37χρονο

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 37χρονου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την υπόθεση της Super Κικής.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει πως η Σούπερ Κική μαζί με τρεις φίλες της έστειλε μπράβους στον 37χρονο, ο οποίος ήταν πρώην σύντροφος μίας εκ των κοριτσιών, για να τον λιντσάρει.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως οι κατηγορούμενες του αφαίρεσαν το κινητό και το τσαντάκι του.
Ο 37χρονος έχει κατηγορηθεί από την Super Κική και τις φίλες της για απειλή και ενδοοικογενειακή βία.

«Ο 37χρονος έχει μια σχέση 8 ετών με τη φίλη της συγκεκριμένης κοπέλας. Η σχέση αυτή ήταν on off. Όλοι μαζί γνωρίστηκαν στο πρόγραμμα απεξάρτησης στη φυλακή και μετά συνεχίστηκε εκτός φυλακής. Υπήρξαν τσακωμοί μέσα στο ζευγάρι, δεν έχει όμως, ασκήσει βία στη σύντροφό του όπως ψευδώς αναφέρει η άλλη πλευρά. Υπάρχει ένα δικαστήριο», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Εάν υπήρξε σωματική βλάβη τότε θα είχαν βγει φωτογραφίες όπως ακριβώς βγάλαμε και εμείς. Ο εισαγγελέας επέβαλε την εμφάνιση στο τμήμα διότι δεν εμπιστεύεται τις εν λόγω κυρίες πως θα εμφανιστούν στο δικαστήρια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook