Τέμπη- Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά της Πάολα που τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο παρά την τραγωδία (video)
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν σε νυχτερινά κέντρα το Σαββατοκύριακο μόλις τέσσερις ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρνητικά και τη δικαιολογία που πρέβαλε η Πάολα ότι τα χρήματα από την εμφάνιση της θα προσφερθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας και στους συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.
«Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους», είπε ο παρουσιαστής σε έντονο ύφος
«Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η εβδομάδα του σοκ που πάθαμε όλοι μας. Και δεν το πάθαμε μόνο επειδή πέθαναν 57 και ακούστηκαν τέρατα, ότι ευτυχώς που πέθαναν κάποιοι και τώρα που πέθαναν, θα φτιάξουν τα πράγματα. Δεν ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά; Δεν ντρεπόμαστε να λέμε ότι πρέπει να θυσιαστεί κόσμος; Τι είναι; Τι είμαστε παιδιά;
Αυτά είναι χυδαία, αυτά είναι σε μυθεύματα αρχαίας τραγωδίας που θυσιάζαμε το παιδί μας για να φυσήξει ούριος άνεμος για τον τρωικό πόλεμο. Εδώ τι γίνεται τώρα; Ανθρωποθυσίες για να φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι;» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με εμφανή εκνευρισμό.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί».
«Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους… Που έχασαν τη ζωή τους» κατέληξε ο παρουσιαστής.
Οι εξηγήσεις της Πάολα
Υπενθυμίζεται ότι η Πάολα την περασμένη Παρασκευή και παρά το εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.
Μάλιστα η Πάολα, με την εμφάνισή της στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού θέλησε να πει δυο λόγια στο κοινό για αυτή την απόφαση αυτή λέγοντας πως τα χρήματα από τη συγκεκριμένη εμφάνιση θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.
«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας» ανέφερε η Πάολα με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.
@georgelouko
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «GrandeLeague» επιστρέφει στο OPEN για τη 2η σεζόν της!
- Κατερίνα Δαλάκα – Θέμης Αμβροσιάδης: Αγκαλιές και φιλιά στη Μύκονο – Βίντεο
- Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Εγώ δεν έχω χάρισμα να λέω ψέματα με πλατύ χαμόγελο, έχω πάει σε δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο
- Σίσσυ Χρηστίδου: To πάρτι για τα γενέθλια της – “Αν αναρωτιέσαι σε ποια ηλικία σταματάς να νοιάζεσαι… είναι τα 46!
- Θεσσαλονίκη: Λαοθάλασσα στη συναυλία του Ρέμου – Με το «Ανήκω σε μένα» αποχαιρέτησε το Μαζωνάκη – Το ατύχημα της Γαρμπή (βίντεο)
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν απειλούμε κανέναν αλλά δεν δεχόμαστε απειλές» – Τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε για το Καστελλόριζο (βίντεο)
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Οι δύο γαιτροί ήθελαν να μεταφέρουν τα μηχανήματα για την πλασμαφαίρεση σε πολυτελή ξενοδοχεία στις Κυκλάδες
- Σήμερα στις 19:30 η «λαϊκή αγρύπνια» στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη στη Νίκαια – Αύριο η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook