Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να τραγουδήσουν στα νυχτερινά κέντρα παρά το πένθος για την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Ο Νίκος Βέρτης και η Πάολα ήταν μερικοί εξ’ αυτών που προτίμησαν να τραγουδήσουν, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι τα έσοδα από την βραδιά θα πήγαιναν για τους τραυματίες της σύγκρουσης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο μουσικό σχήμα με την Πάολα, διαχώρισε από την αρχή τη θέση του και επέλεξε να μην εμφανιστεί στο νυχτερινό κατάστημα.

Το πρωί της Δευτέρας 6/3, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή σε μαγαζί των νοτίων προαστίων. Όταν τον ρώτησε για το θέμα αυτό, ο Γιάννης Πλούταρχος του απάντησε μεταξύ άλλων: «Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε on air: «Κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. Μαζί ήμασταν με τον Πλούταρχο. “Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook