Μάρκελλος Νύκτας: «Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ» (video)
«O πατέρας μου με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος, εξομολογήθηκε ο Μάρκελλος Νύκτας
Ο Κώστας Τσουρός συνάντησε τον Μαρκέλλο Νύκτα και του παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη για το MEGA και την εκπομπή MEGA Καλημέρα.
Αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια.
«Πριν από ένα χρόνο μετακόμισα σε αυτό το σπίτι του 1958. Είμαι από μικρός πολύ διαβαστερός. Όλη η οικογένεια μου διάβαζε. Η μαμά μου έκανε τόσα για μένα για να με μεγαλώσει, κουράστηκε πολύ και πονούσε για μένα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να αισθάνομαι αυτή την έλξη για το ίδιο φύλο. Αισθανόμουν ότι αγαπούσα αυτούς τους ανθρώπους που ήταν σαν εμένα, ήμουν ευλογημένος γι’ αυτήν την ταυτότητα».
Σε ερώτηση εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης απάντησε με ειλικρίνεια ο Μαρκέλλος Νύκτας στον Κώστα Τσουρό.
«Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ. Από τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί, με έχουν εκμεταλλευτεί. Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες. Καθημερινά δίνω μια μάχη γι’ αυτό που γεννήθηκα, για το ‘’είναι μου’’».
«Στρατός ολόκληρος ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή μου και ερωτεύτηκα και όλοι με προδώσαν με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα. Ερωτευτήκαμε, γίναμε φίλοι. Όταν πέθανε αυτή η κοπέλα που ήταν η μούσα μου, κατάλαβα τι σημαίνει ορφάνια», εξομολογήθηκε.
Και κατέληξε: «Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με αγάπησε όπως θα έπρεπε, με κατασπάραξαν. Συνέχεια σκέφτομαι το τέλος με τρόμο, σκέφτομαι πως θα καταλήξω. Έρχονται στιγμές που με πιάνει ίλιγγος από την μοναξιά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
- Μητσοτάκης: “Η αντιπολίτευση διολισθαίνει σε ακραία συνθήματα και ρητορική από τον υπόκοσμο του διαδικτύου, δεν θα παρασυρθούμε στον βούρκο”
- «Survivor»: Μια συγκλονιστική αναμέτρηση και μια ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά τον Απρίλιο για την ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο «Koukoutsi» στον Πειραιά- Πότε κάνει πρεμιέρα
- «Στο χιλιοστό» από τις Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού: Αποκλειστική προβολή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook