Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έγινε ακόμη ο γάμος
Ο Άρης Σολείδης και η Μαρία Αντωνά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.
Αν και είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν από το προηγούμενο καλοκαίρι, ο γάμος δεν έγινε και ο Άρης Σολείδης σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα εξηγεί τον λόγο αλλά και γιατί δεν συμμετέχει στο Survivor All Star.
«Η παραγωγή του Survivor δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να μου εξηγήσουν τον λόγο που δεν με κάλεσαν ξανά, ενώ έχουν επιλεχθεί αυτά τα πρόσωπα. Είναι σαν να υπονόησαν στον κόσμο πως δεν μπήκα για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Στενοχωρήθηκα, δεν θα σου πω ψέματα. Ήταν κάτι που μου ταίριαζε πολύ. Στο Survivor ήμουν πολύ καλός και μάλλον αυτό ενόχλησε κάποιους, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης.
Ενώ ο γάμος σου με την Μαρία Αντωνά είχε προγραμματιστεί για το περασμένο καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε. Ποιος ήταν ο λόγος;
Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη.
Αυτή την περίοδο τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και η Μαρία Αντωνά συμμετέχουν στο J2US, έχοντας ο καθένας τον δικό του παρτενέρ, γεγονός που τους έχει ενθουσιάσει.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
- Μητσοτάκης: “Η αντιπολίτευση διολισθαίνει σε ακραία συνθήματα και ρητορική από τον υπόκοσμο του διαδικτύου, δεν θα παρασυρθούμε στον βούρκο”
- «Survivor»: Μια συγκλονιστική αναμέτρηση και μια ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά τον Απρίλιο για την ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο «Koukoutsi» στον Πειραιά- Πότε κάνει πρεμιέρα
- «Στο χιλιοστό» από τις Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού: Αποκλειστική προβολή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook