Μετά από …σιγή ασυρμάτου στα social media η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επανήλθε ενημερώνοντας ότι όλα βαίνουν καλά με τον Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όπως αποκαλύπτει σε ανάρτηση της είχε ανάγκη να μείνει μόνη με τον Στάθη Σχίζα μετά την αποχώρηση του παίκτη από το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο.

Ο σύντροφός της αποχώρησε από το Survivor All Star εξαιτίας όσων του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την αγαπημένη του, ενώ κάποιοι μίλησαν ακόμη και για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας απείχαν από τα social media, ενώ όπως αποκάλυψε και ο πρώην παίκτης του reality οι δυο τους βρίσκονται στην Τήνο.

Το μοντέλο έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι όλα είναι καλά και διαψεύσει τις φήμες περί κρίσης στη σχέση της με τον επιχειρηματία.

«Γεια σας γλυκάκια μου! Καταρχήν: Ναι ζω! Ναι είμαι καλά και δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα. Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μία απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social media και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς.

Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει! Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες. Back to life Back to you» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα Instagram Stories της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook