«Για ποιο λόγο ρε παιδιά να το κάνετε αυτό; Δηλαδή θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”; αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Σε μία συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στο πλατό του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχεται συχνά γυμνές φωτογραφίες άγνωστων ανδρών και όπως είπε, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Είπε μάλιστα πως η πρώτη αντίδραση της είναι να κάνει μπλοκ καθώς ντρέπεται και μόνο που βλέπει κάτι τέτοιο.
Εγώ μπορεί να έχω το κινητό, και στη σχέση που ήμουν, επειδή έχω πολλά ωραία μηνύματα στο instagram μπαίνω και τα διαβάζω. Καμιά φορά, τύχαινε να είμαι με τον πρώην φίλο μου και έμπαινα να δω και μου έλεγε “τι είναι αυτό παιδί μου;” και λέω, δεν ξέρω. Πατάω μπλοκ με τη μια. Η λογική του να στείλεις τα κρυφά σου σημεία… Για ποιο λόγο ρε παιδιά να το κάνετε αυτό; Δηλαδή θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”; Γιατί το κάνετε αυτό; Κάνω μπλοκ με τη μια. Ντρέπομαι και που το βλέπω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η συζήτηση περί γυμνών φωτογραφιώνπρο έκυψε αφορμή τη συνέντευξη της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία είπε ότι ψάχνει το κινητό του συζύγου της και βλέπει φωτογραφίες από άλλες γυναίκες που του στέλνουν στα social media, οπότε και η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη δική της εμπειρία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook