Όλα όσα είπε η Έφη Σαρρή για το γάμο της , την …ηλικία της αλλά και τις συνεργασίες της με τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Η Έφη Σαρρή μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την μουσική διαδρομή της και την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα.
«Ένας μεγάλος σταθμός στη ζωή μου ήταν η γνωριμία μου με τον Νίκο Καρβέλα. Ξεκινήσαμε λίγο περίεργα.

Χτύπησα το κουδούνι, μού άνοιξε ο Νίκος και μου είπε ότι φοράω πολύ έντονη κολόνια και ότι δεν μπορεί να με δεχτεί & να ξαναπάω χωρίς άρωμα. Πήγα τη δεύτερη φορά και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας με τον Νίκο Καρβέλα. Τότε βγήκε και ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία, το οποίο έκανε φοβερή αίσθηση, γιατί είχε ένα πρόβλημα με τον στίχο του. Το πρόβλημα στον στίχο ήταν ένα «Σ» περίεργο που παρέπεμπε σε κάτι διαφορετικό και δεν το προσέξαμε. Δεν έγινε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Και τελικά ανακαλύψαμε ότι η φωνή μου και η φωνή της κοπέλας που έκανε τα φωνητικά, έπεσαν πάνω η μια στην άλλη», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

«Δεν τόλμησε κανείς να βγάλει το μαγιό του μπροστά μου ευθαρσώς»
Για τα τραγούδια της που έκαναν τεράστια επιτυχία, είπε: «Το «Σταυρώστε με» ήταν ένα τραγούδι – σλόγκαν, ώστε να πλασαριστώ στον κόσμο από τραγουδίστρια, ως πολιτικός. Το τραγούδι «Αφρικανός» ήταν λίγο διαφορετικό.

Κάποιοι δημοσιογράφοι πίστεψαν ότι, ίσως υπάρχει κάποιος Αφρικανός στη ζωή μου. Το «Μη μου πεις το ζώδιό σου» είναι ένα από τα πιπεράτα τραγούδια μου, διότι καταλήγει με το στίχο «Βγάλε μόνο το μαγιό σου. Δεν τόλμησε κανείς να βγάλει το μαγιό του μπροστά μου ευθαρσώς. Ένα άλλο τραγούδι που είχα πει εκείνη την περίοδο ήταν το «Θα κλειστώ σε μοναστήρι».

Είχε κλειστεί τελικά σε μοναστήρι η Έφη Σαρρή;
«Αναφορικά με το αν κλείστηκα σε μοναστήρι, η απάντηση είναι όχι, δεν κλείστηκα. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να με αντέξει ένα μοναστήρι; Είμαι τόσο αμαρτωλή που μάλλον δεν θα μπορούσε», αποκάλυψε.

Για τις συνεργασίες της υπογράμμισε πως, «είχα την τύχη να συνεργαστώ με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκα με τον Στράτο Διονυσίου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Πάριο, την Λίτσα Διαμάντη. Μια φορά είχα πάει στο καμαρίνι του Δημήτρη Μητροπάνου και φορούσε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο. Θυμάμαι ότι αγόραζε τα πουκάμισά του στην Ιταλία». Του είπα τότε: “κύριε Μητροπάνο, τι ωραίο πουκάμισο είναι αυτό” και μου απάντησε: “θα στο δώσω, όταν τελειώσει η σεζόν”. Όταν τέλειωσε η σεζόν, ο Δημήτρης Μητροπάνος το θυμήθηκε και μου έδωσε αυτό το πουκάμισο».

Μεταξύ άλλων η Έφη Σαρρή τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα της με έναν ηθοποιό που παρουσίαζε σατυρική εκπομπή, και η τραγουδίστρια αποτέλεσε… αντικείμενο σχολιασμού από πλευράς του.
«Υπήρξε όντως μια συγκεκριμένη κόντρα με έναν κωμικό ηθοποιό το 2007, όταν είχε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή στην τηλεόραση. Στην εκπομπή αυτή με κεραυνοβολούσε. Κάθε Τρίτη ήταν αυτή η εκπομπή, δεν θα την ξεχάσω αυτή τη μέρα. Προσπάθησα να απαλλαγώ με διάφορους τρόπους, όπως με γέλιο ή να μην απαντάω. Ακόμη και με δικαστήρια», αποκάλυψε.

«Δεν έκανα παιδιά γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη με την δουλειά μου»

Ποια είναι η γνώμη της για τον έρωτα και τον γάμο;
«Σε έναν απολογισμό που κάνω, δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάποιος πολύ μεγαλύτερος έρωτας από τη δουλειά μου. Υπήρξα παντρεμένη. Με τον σύζυγό μου ήμασταν μαζί 17 χρόνια και ήταν μαιευτήρας, γυναικολόγος. Αυτό κάπως με ενοχλούσε, όσον αφορά στο θέμα της δουλειάς. Δεν υπήρχαν δηλαδή ώρες που μπορούσαμε να συναντηθούμε. Γύριζα εγώ τα χαράματα στο σπίτι, χτύπαγαν τα τηλεφωνά και έπρεπε να ξυπνάω. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Έκανα την επιλογή να μην κάνω παιδιά, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη με αυτή τη δουλειά. Δεν νομίζω ότι θα ήμουν τόσο καλή μητέρα, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω όπως εγώ θέλω», υποστήριξε.

Το μυστήριο της… ηλικίας
«Αναφορικά με την ηλικία μου, αυτός είναι ένας πραγματικός γρίφος. Έχω δει ηλικίες που πραγματικά μένω άναυδη. Εγώ έχω πει 75, 78 χρόνων και για έναν περίεργο λόγο, όλες αυτές οι ηλικίες είναι πιστευτές. Πολλές κυρίες μου είπαν ότι για τα 77 μου κρατιέμαι πολύ καλά», ανέφερε σε χιουμοριστικό τόνο η αγαπημένη τραγουδίστρια.
«Μου αρέσει όλο αυτό το «παιχνιδάκια». Φυσικά δεν θα βγω ποτέ να ξεστομίσω την ηλικία μου. Είμαι πολύ μικρότερη από πολλές κυρίες της σοουμπίζ», τόνισε κλείνοντας η Έφη Σαρρή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook