Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς, ο οποίος συνεχίζει τα προσεγμένα βήματά του στον χώρο της δισκογραφίας, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο λόγος για τον Σπύρο Καίσαρη, τον ανερχόμενο ερμηνευτή, που μας παρουσιάζει το τρίτο του single, το οποίο σε συνεπαίρνει από το πρώτο του άκουσμα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τα τραγούδια «Χίλια Δάκρυα» και «Πολλά μπορούν να συμβούν», ο ταλαντούχος ερμηνευτής έρχεται να μας ταξιδέψει στα μονοπάτι της αγάπης με το single «Μόνο η αγάπη», που φέρει την υπογραφή της Ελεάνας Αζούκη, τόσο στη μουσική όσο και τους στίχους.

Το εν λόγω τραγούδι έρχεται σε μία ονειρική χρονιά για τον ταλαντούχο τραγουδιστή, ο οποίος επελέγη από τον Αντώνη Ρέμο ανάμεσα σε αναρίθμητους υποψήφιους για να πλαισιώσει το πρόγραμμα στη σκηνή του Nox Athens.

Ο Σπύρος Καίσαρης άντεξε την ευθύνη και το βάρος της παρουσίας του στο NOX δίπλα στο κορυφαίο όνομα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, δικαιώνοντας πλήρως τον Γιώργο Κυβέλο και την Akti Music, που έχουν επενδύσει σε αυτόν.

Το τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό Video Clip, το οποίο είναι σε σκηνοθεσία των Gemini, έχει ενθουσιάσει τους δεκάδες χιλιάδες φαν του Σπύρου Καίσαρη στο TikTok και όπως όλα δείχνουν το «Μόνο η αγάπη» είναι θέμα χρόνου να γίνει viral.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook