Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε η Ελισάβετ Μουτάφη και θέλησε να το κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους.

Όλα συνέβησαν όπως αφηγήθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, περνώντας για λίγο από τον προαύλιο χώρο εκκλησίας αλλά της απαγόρευσαν την είσοδο!

«Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας», είπε, φανερά αγανακτισμένη, με όσα βίωσε λίγες ώρες νωρίτερα.

Και πρόσθεσε: «Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών, εκεί όπου είναι μια εκκλησία με ένα προαύλιο και έναν κήπο. Μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα, για να κάνω μια βόλτα.

Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας. Είναι ιδιωτικός χώρος λένε. Απ’έξω βέβαια έχει μια ταμπέλα – δεν ξέρω τι πουλάνε – είδη ευλάβειας λέει. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Είχε ένα δύο άτομα. Δεν είμαι και ειδικός αλλά φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Όταν τους το είπα με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα», περιέγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη, μέσα από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook