Για τους έρωτες του αλλά και για τα δημόσια φιλιά που αντάλλαξαν η Δέσποινα Βανδή με το Βασίλη Μπισμπίκη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος αρχικά μίλησε για την Βίκυ Καγιά.

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχω κακές σχέσεις, αλλά δεν μιλάμε. Η Βίκυ Καγιά έκανε πρωινό και δεν της πάει. Ο Καράβας για να μιλήσει χρειάζεται να του τα διαβάσεις, οπότε τι να κάνουν; Εγώ δεν θα ήθελα για την Βίκυ να κάνει πάλι το GNTM».

Στην συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.
«Να χαριεντίζονται μπροστά σε ένα κοινό που δεν πλήρωσε γι’ αυτό; Μια φορά που είχα πάει να δω την Βανδή στα μπουζούκια, το μαγαζί είχε κλείσει πολύ σύντομα και το καλοκαίρι δεν είχε κόσμο καθόλου».

«Ακούω τώρα την Ναταλία Γερμανού να λέει ότι δεν μάθαμε τον Μπισμπίκη από την Βανδή, από πού τον έμαθες εσύ; Ο Μπισμπίκης τι έχει κάνει μέχρι σήμερα στην καριέρα του; Ποιος τον ήξερε τον Μπισμπίκη; Κάνεις. Είναι 47 χρόνων, δεν είναι μπέμπης. Στα 45 έγινε γνωστός, ας μας δείξει τι είναι».

Κατόπιν μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος και για την προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Για έναν έρωτα έχω κάνει Παρίσι -Λος Άντζελες «Κολιάτσου- Παγκράτι». Έχω πληγωθεί πολλές φορές από έρωτα».

Και περιέγραψε: «Έφτασα μεθυσμένος στο Παρίσι. Έβγαινα γυμνός στο μπαλκόνι γιατί ένιωθα ότι καίγομαι και ίδρωνα από την καψούρα μου. Τώρα ζω με φευγαλέους έρωτες, είναι σαν ταξίδια πικάντικα. Να μην έχεις αυτή την βλακεία την καθημερινή. Δυστυχώς μόνο άπιστος έχω υπάρξει. Με έχουν απατήσει πολλές φορές, δεν το παίρνω χαμπάρι».

Κλείνοντας αποκάλυψε: «Με έχει φλερτάρει σύντροφος φίλου μου και παραπέρα από αυτό, δυστυχώς. Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε μια σπηλιά με σταλακτίτες και εδώ στο παρκινγκ από κάτω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook