Ο Νίκος Κοκλώνης είπε ότι του αρέσει η ιδέα να μπεί ο Βασίλης Μπισμπίκης στα secret ζευγάρια του J2US!

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε τα καλύτερα για το Νίκο Μουτσινά ενώ ευχήθηκε να είναι ευτυχισμένοι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

Για τη νέα εβδομαδιαία σειρά του Star με τίτλο «ΙQ 160» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», με τον ίδιο να είναι περήφανος για την πρώτη μυθοπλασία της Barking Well, ενώ ευχαρίστησε και την ομάδα πίσω από την σειρά.

Ανάμεσα στα σχέδια της Barking Well είναι άλλες δύο σειρές, η οποίες θα προβληθούν τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο του επόμενου έτους αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά: «Έχω μιλήσει και τον έχω στο μυαλό μου. Τον Νίκο τον αγαπάω, μου αρέσει πολύ ως άνθρωπος, ως παρουσιαστής και ως επαγγελματίας, άρα νομίζω ότι ταιριάζει στο δυναμικό της Barking Well και σε δύο ιδέες που έχω στο μυαλό μου».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αρχικά είχε ως ιδέα η Σοφία Αλιμπέρτη να έρθει στο J2US, ωστόσο στη συνέχεια κατέληξαν πως θα της ταίριαζε η εκπομπή που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε και στον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, μη μπορώντας να κρύψει τον θαυμασμό του για το ζευγάρι.

«Να είχα σχέση να χορεύει για μένα έτσι…», είπε αναφερόμενος στο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη. «Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο, ας κάνουν ότι θέλουν. Ευτυχισμένοι να είναι!», είπε και συμπλήρωσε πως έχει περάσει από το μυαλό του να μπει ο Βασίλης Μπισμπίκης στα secret ζευγάρια του J2US.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook