Στην Αίγινα θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζάρη

Μετά την είδηση ότι ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Μαριλού Κοζάρη.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται», ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του παντρεύονται στην Αίγινα, ενώ η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ.

Ο καλλιτέχνης έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα τη σχέση του με την 30χρονη φαρμακοποιό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός με την οποία ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Προ όλιγων ημερών μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Μουζουράκης ενοχλήθηκε από τη διαρροή φωτογραφιών της συντρόφου του στα social media και σε δημοσιεύματα, μιας και πρόκειται για στιγμιότυπα που ανήκουν στο ιδιωτικό προφίλ της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά για να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες μιας και το προφίλ της είναι ιδιωτικό αλλά και επιπλέον η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μαριλού Κοζάρη
Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», η Μαριλού Κοζάρη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι στον 4ο μήνα και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι.

«Για αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μια συνέντευξη, η προσωπική του ζωή ήταν ένα θέμα, το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», συμπλήρωσε. Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Η Μαριλού Κοζάρη είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook