Εκανα λάθος στην μετάφραση επανέλαβε η Έλενα Παπαρίζου μετά το σάλο που προκάλεσε η αρχική της δήλωση ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα

Τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα, δεν ξέρουν τι προτίμηση και τι φυλετική συνείδηση έχουν», τόνισε ζητώντας συγνώμη για το λάθος της .

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την το τηλεοπτικό προϊόν.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της τηλεόρασης είναι ότι οι παρουσιαστές κάνουν τηλεόραση για τον εαυτό τους. Οι παρουσιαστές έχουν καταντήσει να πουλάνε οι ίδιοι περισσότερο από το θέμα. Όταν είπα κρεμάω το ακουστικό, ήμουν απογοητευμένη, μπουχτισμένη και με κρίσεις πανικού, δεν ήμουν εγώ», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε στο «Σπίτι με το MEGA» και αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ένα κεφάλαιο στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Έγινα γνωστός σε μια νύχτα από τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου. Ο Χρήστος με προσγείωσε μετά την μεγάλη επιτυχία των ”Ψίθυρων καρδιάς”», είπε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «αν δεν ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος θα είχα ξεφύγει. Ο Χρήστος μου είχε πει «Μπασάκη πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο τραγουδιστής του ενός τραγουδιού».

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε  νέες διευκρινίσεις σχετικά με δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις.
«Σκέφτηκα πολύ γρήγορα κι έκανα λάθος μετάφραση, ζητώ συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον. Τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα, δεν ξέρουν τι προτίμηση και τι φυλετική συνείδηση έχουν», τόνισε.

Ο Γρήγορης Πετράκος σχολίασε τα λεγόμενα της Έλενας Παπαρίζου.

«Δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, υπάρχουν μόνο δυο φύλα κι αυτό είναι νόμος της δημιουργίας», ανέφερε.
«Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, άλλα μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook