Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να σιδερώνει & να φροντίζει τον άντρα της»

O Σάκης Αρσενίου αποκάλυψε ότι ο γάμος με τη Λαμπρινή Πλεύρη και η βάφτιση του πρώτου τους παιδιού θα γίνουν μαζί του χρόνου.
Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ερχομό του γιου του, και πώς είναι η ιδανική οικογένεια για εκείνον.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την γέννηση του γιου του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία του να παρακολουθήσει από κοντά τον τοκετό.
«Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί του χρόνου. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου», σημείωσε.
«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της», συμπλήρωσε ο Σάκης Αρσενίου.
«Έχουν φλερτάρει την Λαμπρινή όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε», αποκάλυψε σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της συντρόφου του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολυμπιακός – Πάφος 0-0: Ισοπαλία για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα τους στο Champions League
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για μέτρα ΔΕΘ και κόμμα Τσίπρα
- Το βιβλίο «Πάνος Γεραμάνης και “Λαϊκοί βάρδοι” – Στιγμές από την ζωή τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα – Κυριακή 21.09.2025
- Μητσοτάκης: Πρωθυπουργό εκλέγει ο λαός και όχι οι παράγοντες
- Πέθανε την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο Εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο» λέει η οικογένειά του – Η ανακοίνωση μέσω δικηγόρων
- «Η Πέππα γνωρίζει το νέο μωρό»: Με παιδικά γέλια και χαμόγελα ξεκίνησε το ταξίδι της νέας ταινίας της Πέππα
- Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Κίμωλο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook