Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις του για σύντομη ερωτική σχέση με τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη θα καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δημόσιες δηλώσεις του για την προσωπική ζωή του με την αείμνηστη ηθοποιό.

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Και πρόσθεσε: «Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι’ αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του. Αυτή είναι η εντολή που μού εδωσε ο γιος της. Ο κ. Λιάνης το γνωρίζει. Πιστευουμε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κινηθεί νομικά ο κ. Παπαμιχαήλ. Από τη γνώση ενός ζητήματος μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά εντός 5ετίας. Ο κ. Παπαμιχαήλ τώρα εμαθε γι’ αυτά που είπε ο κ. Λιάνης από τότε που τα είπε στην τηλεόραση. Εάν ο κ. Λιάνηε βγει και πει συγγνώμη, δεν ξέρω δεν το έχουμε συζητήσει αυτό. Κανείς δεν αντιμετώπισε θετικά αυτά που είπε ο κ. Λιάνης για την αείμνηστη ηθοποιό. Είναι άσχημο να εκθέτεις έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει», συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση, που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα τον διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως ο ίδιος έιπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook