Βαθιά προσβεβλημένος δηλώνει ότι είναι από τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη ο γιός της Δημήτρης.

Αποφασισμένος να προσφύγει στα ποινικά και αστικά δικαστήρια κατά του Γιώργου Λιάνη είναι ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με τον Γιώργο Λιάνη, μετά τις δηλώσεις του για την μητέρα του.

Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό, η οποία τον διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως έγινε γνωστό.

Σε νέα ανάρτησή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ λέει: «Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να τοποθετηθώ στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Λιάνη. Ο καθένας έχει την ευθύνη γι’αυτά που λέει και πράττει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένα συγγνώμη θα με κάνει να αλλάξω την απόφασή μου, κι όλα θα είναι μια χαρά.

Απεναντίας, έχω πάρει τις αποφάσεις μου, να λογοδοτήσει ο Γιώργος Λιάνης και στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια. Δεν κάνω πίσω. Με αυτά που δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης δεν προσέβαλε μόνο την αείμνηστη μητέρα μου, αλλά κι εμένα, προσωπικά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook