Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο πως βίωσε τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου.

To «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της showbiz.

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο πως βίωσε τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου.

Απασφάλισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι της στο Παρίσι. «Πόσο παρείσακτο θα νιώθει αυτό το μωρό που κάπου το άφησε η μάνα του», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, με την ίδια να απαντά αιχμηρά πως «η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου».

Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε για τον χωρισμό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη κι όπως αποκάλυψε, εξακολουθεί να πηγαίνει στις συναυλίες της.

«Γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά όχι να ξε-αγαπήσεις. Θαυμάζω την Ελεωνόρα, είναι σούπερ σταρ, πολύ ταλαντούχα και θα εξακολουθώ να πηγαίνω στις συναυλίες της. Φταίνε κι οι δυο σε ένα χωρισμό. Στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε και συμπλήρωσε πως δεν ξέρει εάν θα ξαναπαντρευτεί.

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο πως βίωσε τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ τον Μάριο, δεν ήθελα να κάνω παιδί και ο Μάριος μου ανέτρεψε αυτή την κοσμοθεωρία. Δεν είχα καμία σύνδεση με το παιδί όταν ήμουν έγκυος. Στον όγδοο μήνα είδα ότι έχω αγόρι, γιατί κοιμόταν όπως ο πατέρας μου. Έπαθα σοκ όταν χωρίσαμε με τον Μάριο, δεν ήθελα να δω άντρα μέχρι να πάει φαντάρος το παιδί μου», δήλωσε η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Παπαδήμα εξήγησε τους λόγους που δεν πήγε στην εκπομπή του Γιάννη Μπέζου και το J2US και αποκάλυψε τη σχέση της με τη θρησκεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook