Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του αλλά και για τους έρωτες της ζωής του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε με την Άντζελα Δημητρίου αλλά και για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε.

«Δεν έτυχε να παντρευτώ. Δεν φοβάμαι τη δέσμευση, οι γυναίκες έφευγαν. Έστριβαν δια του αρραβώνος γιατί έλειπα συνέχεια. Η γυναίκα θέλει και τον άντρα μέσα στα πόδια της λίγο» είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.
«Ερωτεύτηκα πολύ, σύρθηκα στα πατώματα, έχασα κιλά. Την Άντζελα Δημητρίου την αγάπησα πολύ και στον χωρισμό έχασα πολλά κιλά. Δεν άκουγα τίποτα όταν χώρισα, δεν πήγαινε τίποτα κάτω. Ούτε τραγούδι, ούτε φαγητό», πρόσθεσε ο Λευτέρης Πανταζής για τον χωρισμό του από την Άντζελα Δημητρίου.

Ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε και στις δουλειές που έκανε πριν καταξιωθεί ως τραγουδιστής:

«Η μαμά έλεγε πάντα δικηγόρος, γιατρός, οι μαμάδες πάντα έτσι είναι. Ο μπαμπάς μου με πίστευε ο κακομοίρης, με αγαπούσε πάρα πολύ, που είχα αυτό το πάθος να γίνω τραγουδιστής και με πήγαινε σε ταινίες και με βοηθούσε. Έκανα πάρα πολλές δουλειές όσο μεγάλωνα. Σε επιπλάδικο ήμουνα πίσω από το μηχάνημα που έτρωγα όλους τους ρόζους, έκανα τον σουβλατζή στον Κορυδαλλό, η μαμά μου έκανε τις πίτες, εγώ τις τύλιγα. Δούλεψα υδραυλικός, πούλαγα πάγο στη γειτονιά. Συνάμα ψιλοτραγουδούσα».

Ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε στην εκπομπή και ένα περιστατικό, που τον έκανε να πάρει ακόμα πιο σοβαρά την αγάπη του για το τραγούδι: «Βλέπω στην Πλατεία Ελευθερίας δύο παιδιά, σταματάνε με ένα τρίκυκλο με τον μπαμπά τους και τραγουδάνε στο μαγαζί που πάω εγώ. Τα χάζεψα τραγούδησαν δύο τρία τραγούδια και μετά πήραν ένα πιατάκι και βγάλανε όσα βγάζω εγώ τον μήνα, αμάν λέω θα μάθω κιθάρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook