Ραγίζει καρδιές ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της.

Η Ιωάννα Τούνη πριν από ένα χρόνο έχασε την μητέρα της μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της και την υπεραγαπούσε καθώς την είχε μεγαλώσει μόνη της και ήταν στο πλευρό της σε κάθε στιγμή.

Σήμερα η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια αδημοσίευτη φωτογραφία του μονάκριβου γιου της, η οποία μάλιστα, ήταν και η πρώτη.

Αναπολώντας τις στιγμές με την μητέρα της, αλλά και το πόσο θα ήθελε να είναι στο πλευρό της σήμερα, η Ιωάννα Τούνη συνόδευσε την φωτογραφία με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα… Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω… Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα!

Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσυ! Λείπεις πολύ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook