Σάλος με την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο γνωστός για τις παραληρηματικές αναρτήσεις του τραγουδιστής, από την περίοδο του κορωνοϊού , ξαναχτύπησε με αφορμή την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη υποστηρίζοντας ότι «το τεκμήριο της αθωότητας αντικαθίσταται από τον «βιασμό των metooδων»
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο… διοξείδιο του άνθρακα, τους συμπαντικούς νόμους, τη Δημοκρατία, καθώς επίσης και την αγάπη για την πατρίδα και τον Θεό, αναπτύσσοντας με παραληρηματικές θεωρίες, ενώ καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να «ταρακουνηθούν» και να «ανασυνταχθούν» για όσα συμβαίνουν διότι «δεν έχουμε πολύ χρόνο».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου
«Διανύουμε τον χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακό αποτύπωμα”.Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ταρακουνηθείτε.

Ανασυνταχθείτε.

Μη συναινείτε».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου έρχεται μία μέρα μετά από εκείνη της συζύγου του την Θεοφανίας Παπαθωμά που τάχθηκε στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook