«Δεν αμφισβητώ τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος», λέει τώρα η Θεοφανία Παπαθωμά μετά τις αντιδράσεις στα social media ότι στηρίζει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός με νέα ανάρτηση της ζητά από τους επικριτές της να ανασκευάσουν διαφορετικά θα υποβάλλει μηνύσεις εναντίον τους.

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε η Θεοφανία Παπαθωμά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χτεσινή νάρτησή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, στην οποία είχε γράψει με αφορμή την καταγγελία για βιασμό σε βάρος του ευρωβουλευτή , ότι: «Αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…»

Σε νέα της ανάρτηση, η ηθοποιός αναφέρει ότι «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν». Η ίδια ξεκαθάρισε ότι «αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».

Αναφερόμενη και πάλι στην υπόθεση, σημείωσε: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών», κάνοντας λόγο για λογική σκέψη που εξέφρασε, χωρίς περαιτέρω σκοπό.
Αναλυτικά, η νέα ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά.

“Η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομα μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice. Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο κι ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής, βάσει πληροφοριών! Εξέφρασα μια λογική σκέψη χωρίς περαιτέρω σκοπό και μάλιστα όχι δημόσια αλλά στον ιδιωτικό μου λογαριασμό στο fb, από τον οποίο κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει αυτά που γράφονται. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη πάραυτα!” γράφει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook