Φαίνεται σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας βρίσκονται στα χωρίσματα.

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να δίνουν τέλος στη σχέση τους.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ανεβάσει στα social media κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του.

Με τις φήμες χωρισμού να φουντώνουν, ο Χάρης Λεμπιδάκης από την εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», αποκάλυψε πως είναι πλέον θέμα ημερών να… σκάσει η είδηση για τον χωρισμό τους.

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σίγουρα τις επόμενες ημέρες, υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Παρόλο που τους είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανεβάζοντας αναρτήσεις στα social media, γνωρίζω όμως από φίλους τους πως περνάνε μια σοβαρή κρίση και είναι μια ανατρέψιμη η κατάσταση, ώστε να παραμείνουν ζευγάρι», ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook