Ο Πασχάλης Τερζής επιφύλαξε μια συγκινητική έκπληξη στο J2US και στην Εύη Δρούτσα.

Στο live το βράδυ του Σαββάτου του J2US στη σκηνή ανέβηκαν η Εύη Δρούτσα και ο Μπο, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος», το οποίο έχει γράψει η ίδια η στιχουργός και έχει τραγουδήσει με τεράστια επιτυχία ο Πασχάλης Τερζής.

Με νέο live επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 22/4 το J2US, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν για μια ακόμη φορά των καλύτερό τους εαυτό.

Μόλις το ζευγάρι ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη για την Εύη Δρούτσα, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο παρουσιαστής καλησπέρισε τον Πασχάλη Τερζή, ο οποίος μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση και αφού καλησπέρισε το κοινό στη συνέχεια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με την στιχουργό, αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο έχει ερμηνεύσει ο ίδιος.

«Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου», είπε συγκινημένη η Εύη Δρούτσα.

» Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» τόνισε, αρχικά, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα , που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Πασχάλης Τερζής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook