Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξήγησε και το λόγο που ξέσπασε αναφορικά με το δημοσίευμα περί δήθεν εγκυμοσύνης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» εξηγώντας τους λόγους που αυτή τη φορά απάντησε δημοσίως στο δημοσίευμα με τις φήμες εγκυμοσύνης.

Αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Αυτή η περίοδος για εμένα είναι πολύ δημιουργική, γιατί ετοιμάζουμε με την εταιρεία ρούχων που έχω την καλοκαιρινή συλλογή».

Για την παρουσία της στην τηλεόραση σχολίασε: «Δεν έχω βάλει τελεία στην τηλεόραση, είμαι ανοιχτή σε προτάσεις που θα με ”γεμίζουν” εσωτερικά. Μου αρέσει πολύ ο χώρος της ψυχαγωγίας, αλλά δε θα πω όχι και στο αθλητικό κομμάτι, αν είναι κάτι που θα μου ταιριάζει. Στον αθλητικό χώρο νομίζω έχω φθάσει το ”ταβάνι” μου, αλλά είναι ένας χώρος που τον αγαπώ και μου αρέσει, από αυτόν ξεκίνησα».

Στην συνέχεια σχολίασε ένα δημοσίευμα αναφορικά με εγκυμοσύνη που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα και είπε: «Αυτό που με ενοχλεί, με στενοχωρεί και με πιέζει είναι όταν θίγουν το θέμα πιθανής εγκυμοσύνης μου. Είναι αδιάκριτο, λεπτό κι ευαίσθητο θέμα για μία γυναίκα. Κάποιοι συνδύασαν την απώλεια για το σκυλάκι μου με ενδεχόμενη άτυχη εγκυμοσύνη, αυτό μου ”χτύπησε” καμπανάκι και το έβγαλα από μέσα μου».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν μερικές μέρες είχε ξεσπάσει μέσα από βίντεο στο instagram με το οποίο απαντούσε σε δημοσίευμα περί φημολογούμενης εγκυμοσύνης.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook