Το πρώτο σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του παιδιού του στον κόσμο (video)
Ο Άκης Πετρετζίκης σε λίγους μήνες γίνεται πατέρας για πρώτη φορά και όπως είπε ο ίδιος... «ανυπομονούμε πώς και πώς!»
Ο αγαπημενος σεφ κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν προβαίνει σε σχόλια, ούτε για το μωράκι που περιμένουν με τη σύντροφό του, αλλά ούτε και για την ίδια.
Ωστόσο έκανε χθες Πέμπτη ένα live στο Instagram, με αποτέλεσμα να λάβει εκατοντάδες ευχές από τους followers του.
«Γεια σου Ακη της καρδιάς μας, με το καλό το μωρό σας», του έγραψε κάποιος. «Με το καλό και αυτό… Ανυπομονούμε πως και πώς» απάντησε ο Άκης Πετρετζίκης.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook