Σε συνέδριο στην Σαντορίνη παραβρέθηκε η Μάγια Μέι, μητέρα του ‘Ελον Μάσκ και παρότρυνε τις γυναίκες να επενδύουν στις γνώσεις του και όχι στην εξωτερική ομορφιά.

Η μητέρα του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο Έλον Μάσκ, Μάγια Μέι έφτασε στην Σαντορίνη όπου παραβρέθηκε στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού, όπου ήταν επίτιμη καλεσμένη.

Στην εκδήλωσε κατέφθασε με ένα αυτοκίνητο Tesla και τη συνοδεία 8 σωματοφυλάκων.Παρά τα 75 χρόνια της ήταν υπέρκομψη με ένα γκρί ταγιέρ και μίλησε στη δημοσιογράφο και CEO της εταιρείας Update Entertainment Έλλη Σπυροπούλου.


Η ίδια έχει έρθει στην Ελλάδα άλλη μια φορά, τονίζοντας την φιλοξενία των Ελλήνων καθώς και τον ενθουσιασμό της για τα 9 νησιά που επισκέφτηκε ανάμεσα τους και η Σαντορίνη. Μέσα από την ιστορία της ζωής της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το γυναικείο κοινό, αφού παρά το δύσκολο διαζύγιο που είχε στα 31 της χρόνια, κατάφερε να μεγαλώσει τρία παιδιά τα οποία διαπρέπουν παγκοσμίως. Είναι συγγραφέας του γνωστού βιβλίου με τίτλο “A woman makes a plan”.

Επίσης δήλωσε ότι επένδυσε στις γνώσεις της σπουδάζοντας διαιτολόγος παρά την ομορφιά της και την καριέρα που είχε ως μοντέλο. Παρότρυνε τις γυναίκες να μην επενδύουν μόνο στην εξωτερική ομορφιά αλλά στις γνώσεις και στα ταλέντα τους. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που επιθυμεί για το υπόλοιπο της ζωής της είναι υγεία και ευτυχία για την ίδια και την οικογένεια της , δύο αγαθά που, όπως είπε, όσα χρήματα και αν έχεις δεν αγοράζονται.
Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook