Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τις φήμες που τον θέλουν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Έντονη ήταν η αμηχανία του Στάθη Σχίζα όταν ρωτήθηκε επίμονα για το αν έχει χωρίσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως αναφέρουν οι φήμες καθώς και ότι εκείνη έχει μνετακομίσει σε άλλο σπίτι.

«Τώρα τι να σας πώ” , απάντησε μετά από μια παύση στα μικρόφωνα και συμπλήρωσε με αμηχανία : «Βρέχει και πολύ…»

Πάντως από τις δηλώσεις του δεν διέψευσε τον χωρισμό τους ο επιχειρηματίας.

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν τραβήξει ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, χωρίς ωστόσο, να έχουν επιβεβαιώσει τίποτε.

Τόσο ο πρώην παίκτης του Survivor, όσο και η instagrammer, δεν έχουν πάρει θέση απέναντι στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μην είναι πλέον ζευγάρι.

Εντούτοις, η στάση του επιχειρηματία απέναντι σε ερωτήσεις που δέχτηκε, φαίνεται να «πυροδοτεί» τις φήμες.

Χωρίς να κρύβει την αμηχανία του, ο Στάθης Σχίζας απέφυγε να απαντήσει στο αν είναι χωρισμένοι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά. Τώρα τι να πω, βρέχει και πολύ. Έχουμε καλές σχέσεις» αρκέστηκε να πει, μη επιβεβαιώνοντας, αλλά ούτε και διαψεύδοντας τις φήμες για χωρισμό.

Σας ευχαριστώ πρέπει να φύγω , όλα τέλεια , είμαστε αγαπημένοι , έχουμε καλές σχέσεις , επέμεινε γενικά και αόριστα στις ερωτήσεις για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο του OPEN με τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook