Ενός χρόνου έκλεισε ο γιός της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη, που δεν τον αποχωρίζονται λεπτό ακόμα και στα ταξίδια τους.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της, έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σήμερα η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως πρόσφατα ταξίδεψε στην Αίγυπτο, μαζί με τον γιο της.

Η ίδια μάλιστα, συνόδευσε τα στιγμιότυπα με ένα μακροσκελές μήνυμα, μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως αυτή είναι η 7η χώρα που επισκέπτονται μαζί με τον μονάκριβο γιος τους, Νίκο.

«Παντού μαζί… Στους 13 μήνες ζωής σου έχουμε επισκεφθεί μαζί 7 χώρες και αυτή είναι μόνο η αρχή! Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν κάνουμε καλά που σε παίρνουμε σε μέρη που θεωρητικά δεν είναι ιδανικά για παιδιά, αλλά έχω καταλάβει πια ότι δεν υπάρχουν τέτοια μέρη.

Μπορεί να μην θυμάσαι όταν μεγαλώσεις λεπτομέρειες από τα πρώτα μας ταξίδια, αλλά όπως έγραψε πολύ πιο όμορφα από εμένα η @sissious θα θυμάσαι τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε σαν οικογένεια. Αυτό το ταξίδι δεν θα ξεχαστεί ποτέ για πολλούς λόγους, τους οποίους θα μοιραστώ όταν νιώσω έτοιμη.

Προς το παρόν έχω να πω ότι αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που έχω την δυνατότητα να ταξιδεύω τον κόσμο και την τύχη να μοιράζομαι αυτά τα ταξίδια με υπέροχους ανθρώπους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook