Στις φυλακές Κορυδαλλού η Σοφία Βόσσου με την κόρη της Ερασμία Μάνου

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης που είχαν αρραβωνιαστεί πρίν από μερικούς μήνες σήμερα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου στις φυλακές Κορυδαλλού, για το ευχάριστο γεγονός , καθώς ο Βασίλης Δημάκης εκτίει την ποινή του μετά από την καταδίκη του  σε κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Την είδηση για το σύμφωνο συμβίωσης έκανε γνωστή ο Βασίλης Δημάκης. Η «τελετή» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνηγόρων, παρουσία του συμβολαιογράφου για το τυπικό μέρος.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου
Τόσο η Ερασμία Μάνου, όσο και η Σοφία Βόσσου φαίνονταν ιδιαίτερα ευτυχισμένες, ενώ η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, που την περίμεναν έξω από τις φυλακές. «Είμαι συγκινημένη. Τυπική η διαδικασία, ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, υπογράψαμε και τέλος», είπε αρχικά.

Όσο για το αν σκοπεύει να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός, δήλωσε: «Θα το γιορτάσουμε πιστεύω, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δυστυχώς, δεν μπορούμε να το γιορτάσουμε. Άμα θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook