H Σίσσυ Χρηστίδου έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μετά το διαζύγιο της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Αυτό αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 καθώς όπως είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε στο δικαστήριο τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπως είχε ζητήσει.

«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους» είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου» πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

«Όλοι είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Τώρα, ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές θα υπάρξουν, το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστούμε. Ο σκοπός μου ήταν πάντα να το διαχειριστώ εντός των πυλών και να λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει για οποιονδήποτε λόγο και ό,τι κι αν κρύβει από πίσω της να τη διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά. Κάποιες φορές δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου και στενοχωριέμαι πολύ» είχε δηλώσει στο Πρωινό, πριν από μερικές εβδομάδες, ο frontman των Onirama.

Μαραντίνης: Δεν ακολουθώ την Σίσσυ στο Instagram

Νωρίτερα ο Θοδωρής Μαραντίνης σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που είχε .

«Ευτυχώς η επέμβαση που έκανα πήγε πολύ καλά. Απαιτείται ένας χρόνος ανάρρωσης για να ξέρουμε ότι όλα πήγαν όπως έπρεπε. Ήταν προγραμματισμένο. Αφορά μια επέμβαση που στο παρελθόν δεν είχε γίνει σωστά και έπρεπε με έναν τρόπο να τη διορθώσουμε για να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι. Όλες τις μέρες του Πάσχα τις πέρασα στο νοσοκομείο» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης για την περιπέτεια της υγείας του.

Σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου και τον Αλέξη Κούγια, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε, «Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Μου το έχουν μεταφέρει αλλά δε γνωρίζω ακριβώς τι έχει ειπωθεί, ούτε παρακολουθώ την εκπομπή. Δεν έχει τύχει να συναντηθώ εγώ με τον κύριο Κούγια, δε ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί ή τι έχει ειπωθεί και για ποιο λόγο. Ξέρω ότι κάποια στιγμή ο κύριος Κούγιας είχε μιλήσει με τον πατέρα μου για άλλο δικό του θέμα.

Η προσωπική μου ζωή έχει πολύ πιο έντονα και άσχημα πράγματα να με ενοχλήσουν παρά κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι αφορά κάτι άλλο που είναι δικό τους και μεταξύ τους και θα το λύσουν. Δε βλέπω την εκπομπή. Δε βλέπω και τηλεόραση ιδιαίτερα».

Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης επιβεβαίωσε το unfollow που έχει κάνει στη Σίσσυ Χρηστίδου, δείχνοντας πως η σχέση τους μετά και την δικαστική τους διαμάχη δε βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

«Ναι δεν ακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο instagram. Την ακολουθούσα» είπε και αποχώρησε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook