Μια γυναίκα μάρτυρας φέρεται να έδωσε σημαντική κατάθεση στην Εισαγγελία στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

Το πρόσωπο αυτό δεν ανήκει στον κύκλο των θυμάτων και φέρεται να γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες για τις καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας, ενώ σήμερα κατατέθηκε μια ακόμη μήνυση εναντίον του για το αδίκημα του βιασμού.

Την ίδια ώρα o σκηνοθέτης – ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης  τον οποίο χαρακτήρισε «επικίνδυνο άνθρωπο» η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με δήλωσή του στην «Καθημερινή» αναφέρει πως έχει ακούσει για τις φήμες πως θα εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης «Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι», σημειώνει.

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν εμφανίζεται κάπου να μιλήσει επίσημα για όσα καταγγέλλονται, γιατί θα αδικήσει τον εαυτό του και ίσως κι άλλους, ενώ «φυσικά δεν κρύβομαι».

Λίγο αργότερα, παρουσιάστηκαν δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου εξήγησε πως εδώ και ένα μήνα: «υπάρχει μια τεράστια επίθεση φημών, κλίματος, υπονοουμένων, εννοουμένων που δέχομαι εγώ, καταγγελίες στα social media, τις οποίες πληροφορούμαι».

Κατά πληροφορίες η μάρτυρας κατέθεσε στην εισαγγελία για πρόσωπα και περιστατικά που γνώριζε γύρω από την υπόθεση του σκηνοθέτη, ο οποίος ερευνάται εξονυχιστικά από τις εισαγγελικές αρχές καθώς σε μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του καταγγέλλεται για το αδίκημα του βιασμού. Ένα αδίκημα που σύμφωνα με τη μήνυση τελέστηκε το 2010.

Την μήνυση κατέθεσε σήμερα δια του δικηγόρου του κ. Βλάχου ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος αναφέρει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη σε ηλικία 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης τον προσέγγισε στην πλατεία του Μεταξουργείου, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο , προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του. Το θύμα φέρεται να υποστηρίζει ότι συχνά πήγαιναν σε συναυλίες και ότι ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook